Twilight (Alacakaranlık)

twilight-1

Üç şeyden emindim. Birincisi Edward bir vampirdi. İkincisi, ne kadar baskın olduğunu bilemesem de onun bu vampir yani kanıma susamıştı. Üçüncüsü ise, koşulsuz ve geri dönülemez bir şekilde ona aşık olmuştum.
Isabella Swan Washington’ın, yağmurun hiç dinmedigi küçük kasabası Forks’a taşınır. Bu şimdiye kadar aldığı en sıkıcı karar gibi görünmektedir. Fakat gizemli ve çekici Edward’la tanışması hayatını heyecanlı ve tüyler ürpertici bir hale sokar. Edward şimdiye kadar, içinde yaşadığı küçük toplulukta vampir kimliğini saklayabilmiştir. Ancak artık kimse güvende değildir, özellikle Edward’ın en çok değer verdiği insan olan Isabella… İki sevgili kendilerini tutku ve tehlike arasında dengede duran bir bıçağın en keskin noktasında bulur.

Alacakaranlık içgüdülerimize meydan okumakla tutkularımızı tatmin etme boyun isteği arasındaki çatışmayı sorgulayan etkileyici bir kitap.


7 Yanıt to “Twilight (Alacakaranlık)”

  1. seriye ısınmamızı sağLayan oLanüstü kitap !

  2. şafak vaktinin cd si nezaman çıkacak…

    • cd’sinden kast ettiğin filmi sanırım. 2011 yılı gibi çıkacağı varsayılıyor. Daha çekimlerine bile başlanmadı. 🙂

  3. valla ben twilight filmini sadece ve sadece jackob olduğu içn svdm.

  4. iyi akşamlar edward ve bella hangi kitapta birlikte oluyolar ve hamile kalıyo çok merak ediyorum ben daha 2. kitaptayım sabderemiyorum:)

  5. EWET ARKADAŞIMIZIN DEDİĞİ GİBİ SERİNİN SON KİTABI OLAN ŞAFAK VAKTİNDE BELLAYLA EDWARD EVLENİOLAR. BALAYINA EDWARDIN ANNESİ OLAN ESMENİN ADASINA GİDİOLAR. ESME ADASI. BELLA BALAYINDA HAMİLE KALIYO. SONRA GERİ DÖNÜOLAR. BELLA DOĞUMUNU YAPARKEN ÖLÜM TEHLİKESİYLE KARŞI KARŞIYA KALIYO BELLA TAM ÖLÜCEKKEN EDWARD ONA VAMPİR ZEHRİNİ VERİO. BELLA VAMPİR OLUO. KIZLARININ ADINI RENESMEE KOYUYORLAR. BU İSMİN NERDEN GELDİĞİNİ MERAK EDİORSANIZ SÖLİM. RENEE BELLANIN ANNESİNİN İSMİ. ESME DE EDWARDIN ANNESİNİN İSMİ BUNLAR B,İRLEŞİNCE RENESMEE ORTAYA ÇIKIO. SONRA VOLTURİLER ÇOCUĞU ÖLDÜRMEK İÇİN EDWARD VE BELLANIN YANINA FALAN GELİO. RENESMEE YARI VAMPİR YARI İNSAN. VOLTURİLER ÖLÜMSÜZ BİR BEBEK İSTEİORLAR ÇÜNKÜ ÖLÜMSÜZ ÇOCUKLAR ÇOK GÜÇLÜ OLUOR. BU YÜZDEN SAVAŞAMAYACAKLARI HALDE GELİOLAR. SONRA ALİCE VE JASPER BİR ÇOCUK GETİRİO O DA YARI İNSAN YARI VAMPİR. BELLANIN BAŞINDAN NE GEÇTİYSE AYNISI O ÇOCUĞUN BAŞINDAN DA GEÇMİŞ. SONRA VOLTURİLERE HER ŞEYİ ANLATTI. ONDAN SONRADA VOLTURİLER GERİ DÖNDÜ. BÖLE İŞTE. ZATEN KİTABI ANLATTIM DİĞERLERİNİ DESİZ OKUYUN ARTIK. :D:D:D

Yorum bırakın